Соціологи визначили рівень довіри виборців до кандидатів у президенти України, які відбудуться уже 31 березня.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляє Соціологічна група "Рейтинг" та публікує результати дослідження.

Рейтинг свідчить, що найбільше українці довіряють коміку Володимиру Зеленському, водночас рейтинг недовіри очолив керівник Радикальної партії Олег Ляшко та чинний президент Петро Порошенко.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними дослідження, серед кандидатів в президенти найвищим рівнем довіри користується Володимир Зеленський - 43%.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Також відзначається, що високий рівень довіри мають лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко (28%) та керівник "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко (26%).

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Водночас найвищий рівень недовіри має Олег Ляшко - 71%, а 19% опитаних довіряють Ляшку.

Петру Порошенку не довіряють 69% опитаних.

Юрію Бойку довіряють 18% опитаних, Андрію Садовому – 17%, Святославу Вакарчуку – 16%, Олександру Шевченку – 13%, Ігорю Смешку – 13%, Олександру Вілкулу – 12%, Євгенію Мураєву – 10%.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, які беруть участь у президентській гонці і займають не останні місця в рейтингу, мають найнижчий рівень довіри серед усіх кандидатів на посаду нового глави держави.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це свідчать дані опитування соціологічної групи "Рейтинг", передає Хвиля.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся з лідерами ринку IT у країні. Разом вони обговорили ряд питань, а Зеленський у свою чергу зробив важливу заяву.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це йдеться у новому відео, який опублікували на офіційному Youtube-каналі команди "смішного кандидата".

Також Знай.ua писав про те, що Юлія Тимошенко не відпочиває від роботи і нічим, крім політики, своєю дочки і внучки, не цікавиться, про що розповіли в оточенні кандидата.