Ірина Геращенко, перший заступник Голови Верховної Ради України та народний депутат від БПП, прокоментувала заяву екс-губернатора Одещини Михеїла Саакашвілі про повернення в Україну після виборів.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Ті, хто принижували українських прикордонників і проривали Український Кордон, прагнуть реваншу, для них наш Кордон і наші захисники - це умовність, статисти. Забули ці кадри? Я - ні. Й саме так в 2014 на Донбасі , через прорив кордонів ,напад на прикордонників, яких бив озвірілий натовп і підігрування цьому місцевих еліт, почалася війна. Тепер нам анонсують новий шатун на 1 квітня. Безлад, хаос й агресію. Мовляв, жоден прикордонник не посміє зупинити нову провокацію . І тому для мене є простий вибір - я проти тих, для кого український кордон фікція. Хто підігрував нападам на прикордонників. Тих, для кого є тільки влада, й немає України . До речі, вони навіть не мали мужності вибачитися перед українськими прикордонниками за своє свинство, неповагу до закону і агресію. Так само як зараз парамілітарні групи, що нападали на мирний мітинг, не знайшли слів вибачень перед черкащанами і постраждалими поліцейськими", - написала Геращенко.

Ті, хто принижували украінських прикордонників і проривали Український Кордон, прагнуть реваншу, для них наш Кордон і...

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Woensdag 13 maart 2019

Нагадаємо, колишній губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі, якому було заборонено в'їзд в Україну через скандал із Порошенком, зробив гучну заяву перед президентськими виборами.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Саакашвілі заявив, що планує повернутися до України 1 квітня - після поразки чинного президента Петра Порошенка у першому турі президентських виборів.

"У мене є електронний квиток на 1 квітня цього року. З Варшави я лечу в Київ, о 14:05 я планую приземлитися в Борисполі. Цей квиток я взяв, бо впевнений: Порошенко не пройде у другий тур", - підкреслив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ккс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів про особисту розмову з Петром Порошенком у 2014 році про те, як він планував "обміняти" відмову від контролю над Кримом на вступ України в Євросоюз і НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що українцям показали свіжі рейтинги кандидатів у президенти напередодні виборів, які відбудуться вже 31 березня.