У четвер, 30 травня, у новому випуску суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" мова йде про те, як змінюється політична ситуація в країні у зв’язку із наближенням дострокових парламентських виборів. Тема програми: "Всі у владу".

Гостями студії стали секретар РНБО України Олександр Данилюк, голова партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков, голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов.

Завітав на ток-шоу і екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

Саакашвілі назвав перемогу Володимира Зеленського на виборах "Електоральним майданом".

Телеведуча запитала Міхеїла Саакашвілі, чи не спіткає, на його думку, президента Зеленського доля Порошенка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

" Ми дійсно втратили шанс після першого Майдану. На жаль. Другий Майдан був кривавим, загинули люди. І ми втратили другий шанс. Але, це, що зараз відбулося, це - електоральний майдан. Тому що 73 проценти населення – це не щось таке. І ніхто не загинув – все було мирно. Головною проблемою і першого і другого Майданів було те, що не відбулась зміна політичного класу. Зараз вперше не просто група Зеленського прорвалась до влади – народ прорвався до влади. Тому що 28 років весь політичний клас працював на самого себе. Вони їли Україну всі 28 років. І вперше народ сказав – нам набридло. Нам набридло те, що ви 28 років влаштовуєте своє життя. Нам набридло те, що депутати не можуть собі уявити, як це – бути в Раді і не бути мільйонером! А я не розумію, як в цій країні можна бути мільйонером, якщо ти політик. Звідки ці статки?

І нарешті люди сказали – давайте зараз будемо влаштовувати наше життя. Тому мені здається що зараз весь політичний клас повинен зробити крок назад і випустити вперед нових . Всі старі політики повинні сказати – наш час пройшов.", - сказав Саакашвілі.

Саакашвілі також зазначив, що з одного боку погано, що залишили мажоритарку, але з іншого – це дає можливість пройти до Ради новим, молодим людям.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрівся із сенатором США Робертом Портманом, та обговорив із ним політичну ситуацію в Україні, зокрема дострокові парламентські вибори та ситуацію на Донбасі.

Як повідомляв Знай.ua,Зеленський вніс до Верховної Ради подання про звільнення з посад двох міністрів і голови СБУ.

Також Знай.ua писав, колишній президент Петро Порошенко планує вилетіти до Великобританії без зворотного квитка нібито через проблеми зі здоров'ям.