Популярна блогер і активістка Ліза Богуцька у своєму Facebook похвалила політика Михайла Саакашвілі і заявила про те, "що образи потрібно залишати".

"Образи треба залишати. Заради боротьби з баригами і упирями потрібно об'єднуватися і довбати їх наскільки є сил", - написала вона.

Молодчина, Миша. Обиды надо оставлять. Ради борьбы с барыгами и упырями нужно объединяться и долбить их насколько есть...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Donderdag 30 mei 2019

Також вона написала про будинок Саакашвілі, заявивши, що місце, де живе людина, характеризує його на 100%.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Михайло знімає це відео біля свого будинку. Я вчора там була. І скажу вам, що інтер'єр будинку - діаметрально протилежний Порошенковскому кітчу і барству. У Міші дуже схожий інтер'єр був в Амстердамі. Сучасний, легкий, білий. Це не барижний пшонка-стайл, яким хворіють всі наші упирі.Що не кажіть, а місце, де живе людина, характеризує його на 100%. Михайло - абсолютно сучасний політик!", - заявила Богуцька.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрівся з сенатором США Робертом Портманом.

Як повідомляв Знай.ua Зеленський вніс у Верховну Раду подання про звільнення з посад двох міністрів і глави СБУ.

Також Знай.иа писав, колишній президент Петро Порошенко планує вилетіти до Великобританії без зворотного квитка нібито через проблеми зі здоров'ям.