Новообраний президент України Володимир Зеленський провів зустріч із сенатором Америки Робертом Портманом. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Зеленський заявив американському представникові, що Україна одночасно веде дві війни. Так, першою він назвав війну з Російською Федерацією, а другий – з корупцією.

Крім того, американська та українська сторони обговорили ситуацію, яка виникла на Донбасі і можливості мирного врегулювання. Також окремо Володимир Зеленський вказав на те, що необхідно надалі тиснути на російську сторону для виконання мінських угод.

Раніше глава Радикальної Партії Олег Ляшко оскандалився на засіданні АП, де зустрічалися лідери фракцій з Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після того, як Ляшко залишив свій смартфон в охорони і зайшов в зал, він не міг заспокоїтися кілька хвилин і продовжував вимагати від Зеленського віддати його телефон і почати трансляцію.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, колега Зеленського по Кварталу 95 розповів про переговори з Путіним.

Також Знай. ua писав, що жлобські витівки Ляшко на зустрічі із Зеленським не винесли навіть депутати.