Президент України Володимир Зеленський найближчим часом відвідає з офіційним візитом Париж. Про це повідомив міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан.

Глава МЗС Франції Жан-Ів Ле Дріан після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським повідомив, що президент України планує найближчим часом відвідати Париж.

"Найближчим часом президент Зеленський планує візит до Парижа, і президент нашої республіки Емманюель Макрон доручив мені провести підготовчу роботу до цього візиту", - сказав міністр журналістам біля будівлі АП після зустрічі із Зеленським.

Жан-Ів Ле Дріан

При цьому Жан-Ів Ле Дріан відзначив, що вони з президентом України вже проаналізували весь спектр українсько-французьких відносин.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

"Я почув з боку Зеленського сильне бажання працювати над подальшим посиленням двосторонніх відносин і робити це шляхом конкретних справ у тих сферах, які мають для нас спільний інтерес", - повідомив Ле Дріан.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з вищими чинами Швеції і Польщі

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський стривожив гучною промовою США

Також Знай.ua писав, Зеленський готується до першого закордонного візиту: в другій половині червня президент відвідає Берлін.