Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з главою МЗС Німеччини Гайко Маасом погодить точну дату свого візиту до Берліна. Він відбудеться в другій половині червня.

Про це розповів заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар.

За словами дипломата профільні відомства обох країн працюють над організацією відповідного візиту президента України до Німеччини. При цьому він додав, що питання візити до Берліну буде обговорюватись на зустрічі Зеленського з міністрами закордонних справ Франції та Німеччини.

Володимир Зеленський

"Ми працюємо над тим, щоб організувати візит найближчим часом. Швидше за все, це буде у другій половині червня, поки дата не вирішена. Зокрема, сьогодні питання про візит до Берліна буде обговорюватися в рамках зустрічі президента Зеленського з двійкою міністрів закордонних справ Німеччини і Франції", - сказав Боднар.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що президент Володимир Зеленський у четвер, 30 травня вніс до Верховної Ради подання про звільнення з посад двох міністрів і голови Служби безпеки. Новообраний президент просив звільнити з посад міністра закордонних справ Павла Клімкіна, міністра оборони Степана Полторака та голову Служби безпеки України Василя Грицака.

Нагадаємо, телеведучий Андрій Пальчевський висловився з приводу повернення до України екс-президента Грузії та колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі та прокоментував кадрові призначення президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", український журналіст Олександр Дубинський дав коментар з приводу відставки глави СБУ. Так, у своєму блозі на YouTube він розповів, що глава держави зможе зробити далі, щоб припинити корупційні схеми в Україні. Василь Грицак вирішив відправитися у відпустку. Замість нього СБУ почав керувати Павло Баканов, якого Володимир Зеленський призначив першим заступником голови відомства.

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно президент України Володимир Зеленський опублікував фото з шаурмою та заявив, що у ній немає нічого ганебного, а ще вона допомагає не "забронзовіти".