Президент України Володимир Зеленський отримав запрошення на зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

Запрошення він отримав у п'ятницю, 31 травня, пише dt.ua.

Курт Волкер, Перрі, Валерій Чалий і Вільям Тейлор доклали зусиль, аби зустріч все-таки відбулася. Головною її темою стане врегулювання конфлікту на Донбасі. Зазначається, що одним з головних запитань президента США буде, чи готова Україна до реальних змін та реформ.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Однак зустріч Трампа із президентом України відбудеться після того, як очільник США зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним. Президент США обговорюватиме питання Україні під час наступної зустрічі з Путіним.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Трамп і Путін
Трамп і Путін

Окрім того президент України Володимир Зеленський також отримав запрошення для офіційного візиту до Канади. Володимира Зеленського чекають у столиці Канади - Оттаві 2 липня 2019 року. У цей день прем’єр Канади проводитиме конференцію щодо підтримки реформ в Україні.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський узявся за Луценка: слуга народу розв'язав руки НАБУ, за Порошенка - був "параліч".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".