В кінці травня кількість людей, які висловили бажання стати членами політичної партії "Слуга народу", доросло до цифри у 20 тисяч людей.

Про це стало відомо завдяки заяві голови партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова в ефірі одного з українських телеканалів.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Разумков прогнозує, що кількість охочих з кожним днем зростатиме в геометричній прогресії, подібно як зростала кількість членів команди Президента Володимира Зеленського з січня 2019 року.

Верховна Рада
Верховна Рада

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"На сьогоднішній момент на ранок заявок на те, щоб приєднатися до партії "Слуга народу", було близько 20 тисяч", - повідомив Разумков.

Також Разумков пояснив, що нардепи з Парламенту поточного скликання можливо представлятимуть партію "Слуга народу" на мажоритарних округах. Разумков нагадав, що резюме кандидатів у члени партії з усіма матеріалами проходитиме і СБУ, і представники HR-агентств.

Нагадаємо, Зеленський одним постом підірвав ринок шаурми.

Як повідомляв Знай.uа у ЄС назвали головну відмінність Зеленського від Порошенка.

Знай.uа писав, команда Зеленського здобула перемогу на престижному конкурсі.