Український поет Василь Голобородько, чиє прізвище носить герой Володимира Зеленського в серіалі "Слуга народу" розповів, що він думає про Зеленського і ситуацію в країні. Про це він повідомив в інтерв'ю "Вістям".

Голобородько вже 74 роки і він є членом Національної спілки письменників, чиї вірші перекладені на 7 мов світу. Він переселенець з Донбасу і зараз живе в Будинку творчості під Києвом.

Він зазначає, що прізвище Голобородько дуже поширене в Україні, однак умовно можна вважати, що саме його ім'я використовували в серіалі.

Поет Голобородько

"Вперше воно прозвучало у луганських кавеенщиків. Це було дуже давно. І один з перших, хто у своїх сценках використовував прізвище Голобородько, був Євген Кошовий з "Кварталу". Але як це прізвище з'явилося в серіалі "Слуга народу", я не знаю", - розповідає поет.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Український поет висловився щодо серіалу "Слуга народу", де Зеленський грає президента України саме під його прізвищем.

"Я абсолютно спокійно до цього поставився. Я навіть казав, що тепер винен творцям цього серіалу пляшку за те, що вони популяризують моє прізвище, а журналісти звернули на мене увагу", - пояснює він.

Слуга народу

Поет вважає, що серіал "Слуга народу" є хоча і дуже позитивним, але й одночасно примітивним. За сюжетом багато глобальних державних проблем вирішується одним помахом руки, а так не буває.

"Щоб пропав негатив у суспільстві, ми повинні пройти по дуже складному шляху. А не так, як в серіалі: двома автоматами він розстрілює всю Верховну Раду. Ну хіба це вирішить наші проблеми? Але, з іншого боку, з-за цього людям серіал і подобається", - ділиться враженнями поет.

Нагадаємо, українцям показали справжнього Голобородько.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський представив команду "Слуги народу".

Знай. ua писав, що Порошенко поділився враженнями про "Слузі народу" Зеленського.