Нардеп Мустафа Найєм підтвердив справжність запису голосу голови парламентського Комітету Верховної Ради з національної безпеки Сергія Пашинського, опублікованій колишнім першим заступником глави Адміністрації Президента Андрієм Портновим.

Сергій Пашинський
Сергій Пашинський

Про це повідомляє Obozrevatel.ua з посиланням на коментар політика.

"Надіслали посилання на запис розмови Сергія Пашинського, яку виклав Андрій Портнов. Повністю підтверджую факт цієї розмови. Все так і було", - написав нардеп у своєму Telegram.

При цьому Найєм додав, що він "ніколи нічого не вирішував ні в МВС, ні в поліції", і він також "не може нікуди нікого призначати".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мустафа Найєм
Мустафа Найєм

"Під час останньої розмови я розхвилювався і звернувся до Сергія Володимировича не по імені та по батькові, а як ми зазвичай називаємо його між собою в парламенті:" Чупакабра, а ти не ох * їв будувати з себе вершителя доль ?! "- сказав я йому , і на цьому все закінчилося ", - написав Найєм.

Ці слова стосувалися історії з нібито призначенням Найєма на пост глави Нацполіції.

"Приблизно у середині 2016 року я дійсно звертався до нього з проханням посприяти призначенню начальником поліції. Підтверджую також, що у відповідь пан Пашинський запропонував попрацювати рік-півтора дільничним у Краматорську, потім перевести главою управління в Дніпро і приблизно до літа минулого року я мав очолити Національну поліцію України. Чесно кажучи, я очікував, що цей шлях буде коротшим, але оскільки інших варіантів не було, я змушений був погодитися", – йдеться в повідомленні.

При цьому Найєм поспішає уточнити, що "вся ця байка – нісенітниця з самого початку і до кінця".

Нагадаємо, корупційні оборудки в "Укроборонпром" обростають новими подробицями, днями у скандалі спливло іще одне гучне ім'я.

скандал з Укроборонпромом
скандал з Укроборонпромом

Йдеться про Сергія Пашинського, голову Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.

Про це повідомляє Гліб Канєвський, голова експертної організації StateWatch, з посиланням на офіційний портал використання публічних фінансів.

У повідомленні йдеться, що в січні ТОВ "Українська бронетехніка", з якою пов'язаний Пашинський, отримала 200 мільйонів гривень на виконання таємної угоди з Міноборони в рамках державного оборонного замовлення на постачання бронемашин "Варта".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Сергій Пашинський неодноразово привертав до своєї персони увагу преси та правоохоронних органів.

Також Знай.ua писав про те, що Президент Петро Порошенко прокоментував корупційний скандал в Укроборонпром, розслідування якого ініціювали журналісти "Наші гроші".