Журналісти продовжують резонансне розслідування з приводу корупційного скандалу в Укроборонпром.

скандал з Укроборонпромом
скандал з Укроборонпромом

Про це йдеться у черговому випуску програми "Наші гроші" на телеканалі 1+1.

Журналісти дізналися нові подробиці про статки Ігоря Гладковського – 25-річний син вже екс-першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, який є фігурантом скандалу в українській оборонці.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Що відомо про Ігоря Гладковського

Ігор Гладковський народився 1994 року. Він є найстаршим з трьох синів Олега Гладковського (до 2014-го року – Свинарчук) та Ольги Свинарчук.

На сайті МЗС України зазначено, що Ігор Олегович Гладковський є почесним консулом у Києві Республіки Сейшельські Острови. До нього цю посаду займав сам Олег Гладковський.

Сейшели – є відомим у всьому світі офшором, а ще там з родиною полюбляє відпочивати генеральний прокурор Юрій Луценко.

Що відомо нерухомість Ігоря Гладковського

Будинок Гладковського-молодшого розташований в елітному селі Козин під Києвом.

Після публікації журналістського розслідування до нього вже двічі поспіль навідувались активісти "Національних дружин" та "Нацкорпусу".

У щорічній електронній декларації за 2017 рік Гладковський-старший, перебуваючи на посаді заступника секретаря РНБО, вказав, що його дружина Юлія володіє 4 земельними ділянками у селі Козин.

Їй належать дві ділянки, площею 1500 та 890 метрів квадртаних, набуті у власність у 2006-му році, та ще дві, площею 1127 та 1253 м² відповідно, власницею яких жінка стала у 2016-му.

Шикарні житлові будинки, площею 863, 594 та 589 квадратів, у Козині також задекларовані на Юлію Гладковську.

Усю нерухомість, яку Гладковський-старший декларував за 2017-й рік, він записав на дружину.

Сина Ігоря Олег Гладковський востаннє вказував у своїй щорічній декларації за 2015-й рік.

Тоді на "Джуніора" були записані дві земельні ділянки площею 623 метри квадратні у селі Гора на Бориспільському шосе.

У цьому ж населеному пункті станом на 2015-й Ігор Гладковський мав у власності два житлові будинки площею 288 та 289 метрів квадратних, які набув у власність наприкінці 2012 року.

Нагадаємо, головний фігурант справи про розкрадання державних коштів в оборонному комплексі Ігор Гладковський відреагував на журналістське розслідування.

Як повідомляв раніше Знай.ua, корупційний скандал в українській оборонці продовжує обростати новими подробицями.

Також Знай.ua писав про те, що в Укроборонпромі сказали, що заяви про вартість деталей "без повного розуміння ними всіх нюансів формування митної вартості" категорично некоректні.