Член команди Зеленського і голова партії "Слуга народу", Дмитро Разумков сказав, що не підтримує позицію Бориса Шефіра, який є співвласником студії "Квартал 95". Зокрема, йдеться про скасування закону про мову і проведення переговорів із президентом РФ Володимиром Путіним.

А саме:

  • про зменшення частки мовних квот на телебаченні і радіо
  • скасування закону про мову
  • можливість домовитися з президентом РФ Володимиром Путіним.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Разумков зазначив, що в цих аспектах не погоджується із позицією Шефіра. Таку точку зору він висловив в ефірі одного з телеканалів. Також політик додав, що йому не зовсім коректно коментувати дану ситуацію. Разумков додав, що навіть як громадянин, багато з чим не погоджується із Шефіром.

Володимир Зеленський та Сергій Шефір
Володимир Зеленський та Сергій Шефір

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Крім того, член команди Зеленського сказав, що у їхній команді подбають про те, щоб на крові українських військових більше не заробляли.

"В Україні є персоналії, які заробляють на війні. А ті, хто ще надумає заробляти на крові наших хлопців, отримає дуже добре по руках", - зазначив Разумков.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрівся з сенатором США Робертом Портманом, і обговорив з ним політичну ситуацію в Україні, зокрема дострокові парламентські вибори та ситуацію на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа у зв’язку з численними запитами Адміністрація Президента оприлюднила стенограму зустрічі Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради і парламентських фракцій, яка відбулася 21 травня 2019 року.

Також Знай.uа писав, що в Адміністрації президента Володимира Зеленського готують документи про звільнення з посади генерального прокурора Юрія Луценка. При цьому не уточнюється, коли буде подано відповідне подання до парламенту.