Зміни у виборчому законодавстві, ініційовані Зеленським, так і не були затверджені Верховною Радою і це спровокувало сильний резонанс в Україні. Не зміг пройти мимо і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вилив викривальну правду.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

"І знову про мажоритарку. Це Альоша. Він народний депутат України. Альоша -мажоритарник від одномандатного виборчого округу №12 у Вінницькій області. А ще він мільйонер. На банківських рахунках Льоша тримає близько дев'яти мільйонів гривень і більше трьох мільйонів гривень готівкою. Також наш "герой" задекларував чотири квартири в Києві і будинок у Вінниці. Автомобілі: ВMW 320i Cabrio і Land Rover 2013 року випуску. Правда вражає? І це тільки те, що він зволив внести в декларацію. Просто еталон успіху і достатку. У чому ж його секрет? А відповідь дуже проста. І кожен з нас прекрасно знає. Так от, на майбутніх виборах в парламент, Льоша за порадою тата знову йде по 12-му округу. І знову сподівається потрапити в Раду. У зв'язку з цим я хочу звернутися до вінничан. Добре подумайте, друзі. Адже все залежить саме від Вас..." - емоційно написав Шнайдер.

И снова про Мажоритарку. Это Алёша. Он Народный депутат Украины. Алёша Мажоритарщик от одномандатного избирательного...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 2 juni 2019

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях українці миттєво відгукнулися на таке звернення:
"Герой... штани з дірою... як же вони всі бісять", "Щоб вас розірвало, ворюги", "Біжи, Льоша, біжи", "Чому він завжди сумний? Може за татка соромно?", "Льоша, з такою нудною пикою тобі голосів не дадуть", "Хр*н йому в одне місце, а не мандат, пішов він у Катманду"

"А Альоша говорити вміє? Чи він тільки думає", "Льоша повинен піти в д*пу", "Особистість, з легкою недоумкуватістю "на обличчя", "По морді не зрозуміло.. Толі дебіл, чи наркоман або і те і інше разом..", "Таких, як він у парламенті має бути 0 %.", "О, Льоша-Льоша, веслом тобі треба", "Що він зробив за п'ять років? Що запропонував? Фу! Цей безвольний рот, на чоловічому обличчі - ознака безхребетності. Повидло!"

Нагадаємо, Богуцька розповіла про революційні плани Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський призначив нового дитячого омбудсмена

Також Знай.ua" писав про те, що Разумков шокував українцівгучною заявою.