На адресу новообраного президента України Володимира Зеленського почали надходити погрози. Відповідна запис з'явився в Facebook віце-прем'єра Павла Розенко.

Він написав про те, що новому керівництву країни варто чекати нового перевороту в країні, якщо раптом їм захочеться скасувати мовний закон. До публікації він прикріпив фотографію колишнього депутата Вадима Колесніченка, який є автором закону про регіональні мови.

"В свій час один "фунт" для "одного президента" вже скасував закон про українську мову і писав новий", - зазначає Розенко.

Віце-прем'єр переконаний, що противниками нового закону є пройдисвіти, яким доведеться виїхати до сусідньої Росії. Крім того, Розенко нагадав Володимиру Зеленському та його команді Віктора Януковича і його соратників, які втекли в РФ.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Навіть і не думай… ти! Можемо повторити", - загрожує Розенко.

Таким чином він навіть спробував обіграти передвиборче гасло президента України Володимира Зеленського.

Раніше повідомлялося, що експерт з організації «Майдан закордонних справ» розповів про можливості зустрічі Зеленського і Путіна.

В даний момент зустріч неможлива, оскільки Путіна не запросили на святкування річниці висадки союзників у Нормандії 6 червня 1944 року.

"Припущення з приводу проведення цієї зустрічі на святкуванні чергової річниці висадки в Нормандії було не більше, ніж ворожінням на кавовій гущі. За аналогією з подіями п'ятирічної давнини ми намагалися вибудувати якісь теоретичні можливості, які на практиці нічим не підтвердилися", – каже експерт.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, колега Зеленського по Кварталу 95 розповів про переговори з Путіним.

Також Знай. ua писав, що жлобські витівки Ляшко на зустрічі із Зеленським не винесли навіть депутати.