У переддень виборів всі депутати по-різному агітують електорат. Хтось штовхає полум'яні промови на телебаченні, хтось всипає країну білбордами і листівками, а хтось йде протоптаною доріжкою і підкуповує продуктами харчування.

вибори в Україні
вибори в Україні

Не став винятком легкого шляху і депутат від партії "Народний Фронт" Сергій Пашинський. Він щедро"усіяв" виборців не лише гречкою, але і згущеним молоком, консервами, макаронами, соняшниковою олією і вином. Фото "посилки" від Пашинського опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Сергій Наумович.

"Олдскульно! Відчувається розмах: не просто засіяти гречкою округ, але зробити це через благодійний фонд. Додати згущене молоко, макарони, олію, вино, консерви, покласти все це в фірмовий пакет і т. д. Не просто благодійний фонд, а благодійний фонд з друкарнею і газетами. «Візьміть нашу гречку! За НАТО і ЄС!»" - написав Наумович.

Олдскульно! Чувствуется размах: не просто засеять гречкой округ, но сделать это через благотворительный фонд. Добавить...

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще
Geplaatst door Sergey Naumovich op Zondag 2 juni 2019

В коментарях миттєво відзначилися небайдужі українці:
"Угу, засіяв макаронами і залив вином", "А якщо не будуть брати,то Путін нападе? І відключать газ ", "Якщо відмовитеся від кагору - точно нападе.", "Кажуть в рідне село з охороною приїжджав. Так односельці трохи каменів накидали по автівках", "Чому ви смієтеся ?! Кожен грам кагору від пашиняки наближає нас до ЄС. Я, бл*ть, вже мовчу про НАТО!", "С*ка... а це... закон про підкуп у нас вже не працює?" "Візьміть наші макарони, щоб допомагали нам Макрони", "Почалася в країні "Засівна".

Нагадаємо, найбільш готовим до дострокових виборів виявився скандальний радикал Олег Ляшко: "Ми йдемо на дострокові вибори!", - заявив він журналістам.

Як повідомлялось раніше, політолог Юрій Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією.

Також, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.