Президент Володимир Зеленський скасував указ Петра Порошенка й повернув українське громадянство екс-президент Грузії й колишньому голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі. Після приїзду він заявив, що екс-президент Петро Порошенко йому "багато чого обіцяв, але збрехав".

Про це він розповів в інтерв'ю для ТСН.

"Я не ображений на Авакова, я ображений на Порошенка. Чому? Тому що з Порошенком у мене були особисті стосунки, Порошенко мені багато чого обіцяв: повноваження, фінансування проектів, дорогу Одеса – Рені, відкритий митний простір, щоб не було корупції, щоб взяти туди нових людей... тобто він мені збрехав", – сказав Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Зазначимо, що у 2015 році між Саакашвілі та Аваковим сталася перепалка. Під час засідання Національної ради з реформ у Києві Арсен Аваков кинув у Саакашвілі склянку води й заявив, аби той забирався з країни.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі, якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти до України та про свої найближчі плани.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.