У команді Володимира Зеленського спростували чутки та масові фейки щодо партії президента "Слуга Народу", які масово "розплодилися" напередодні позачергових виборів до парламенту.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на заяву штабу партії.

У повідомленні йдеться, що напередодні ряд інтернет-порталів повідомив про те, що партія нового президента не зможе брати участь у виборах з юридичних причин. У телеграм-каналі Зе! Команди підкреслили, що ця інформація не відповідає дійсності.

У повідомленні також розвінчали і ще один фейк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Також недостовірною є інформація про те, що Дмитро Разумков був обраний головою партії 27 травня: позачерговий з’їзд партії "Слуга Народу" прийняв відповідне рішення 21 травня. У цей день Іван Баканов склав повноваження голови партії і призупинив своє членство в партії "Слуга Народу", – наголосили в команді президента.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Також у штабі політичної сили нагадали, що Баканов почав виконувати обов’язки першого заступника голови СБУ 22 травня, чим в повній мірі виконав всі вимоги чинного законодавства.

Ще однією неправдивою заявою журналістів виявилася новина про те, що партія "Слуга Народу" нібито вносила зміни до статуту партії в зв’язку зі зміною Глави, адже згідно з українським законодавством зміна керівника юридичної особи та внесення змін до установчих документів є абсолютно різними реєстраційними діями. У Зе! Команді підкреслили, що всі реєстраційні дії проводилися Мін’юстом відповідно до чинного законодавства.

Нагадаємо, в кінці травня кількість людей, які висловили бажання стати членами політичної партії "Слуга народу", доросло до цифри у 20 тисяч людей.

Про це стало відомо завдяки заяві голови партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова в ефірі одного з українських телеканалів.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Разумков прогнозує, що кількість охочих з кожним днем зростатиме в геометричній прогресії, подібно як зростала кількість членів команди Президента Володимира Зеленського з січня 2019 року.

Як повідомляв Знай.uа у ЄС назвали головну відмінність Зеленського від Порошенка.

Знай.uа писав, команда Зеленського здобула перемогу на престижному конкурсі.