Колишній президент України Леонід Кучма знову буде представником України на переговорах у Мінську.

Про це повідомив чинний президент Володимир Зеленський на своєму першому брифінгу.

"Я розумію, що для Леоніда Кучми це великий тягар. Особливо для його сім'ї. У нас вже є конкретні пропозиції. У нас немає 5-ти років на вирішення війни, тому ці пропозиції мають бути чітко визначені у часі", - сказав Зеленський.

Чинний глава держави Володимир Зеленський разом з другим президентом України Леонідом Кучмою провели спільний брифінг у понеділок, 3 червня. Місце зустрічі: на сходах біля Адміністрації президента, на вулиці Банкова.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Леонід Кучма вже представляв Україну на тристоронніх переговорах з врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську раніше.

Варто нагадати, що другий президент Леонід Кучма був на інавгурації чинного голови держави 21 травня у Верховній Раді, після якої він надав пораду Зеленському. На думку Кучми, Зеленський повинен "менше говорити і більше робити", а також вважає, що під керівництвом нового президента буде сформована професійна команда.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський узявся за Луценка: слуга народу розв'язав руки НАБУ, за Порошенка - був "параліч".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".