Глава держави Володимир Зеленський обговорить стратегію повернення анексованого Росією Криму з високопосадовцями Європейського союзу і НАТО в ході візиту в Брюссель. Про це повідомила прес-секретар президента Юлія Мендель, передає РБК-Україна.

Вона підкреслила, що по кримському питання ведуться постійні консультації, а Крим - це Україна.

"Ведуться постійні консультації (щодо Криму, - ред.). Коли буде напрацьовано певний рішення, це винесеться. Адміністрація хоче бути прозорою, але говорити про якісь чутки чи рішеннях, які можуть бути дуже чутливими, до того, як буде прийнято це рішення, адміністрація не хотіла б. Але Крим - це Україна", - розповіла прес-секретар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Завтра буде здійснений перший візит, і це питання Криму теж буде підніматися", - заявила Мендель.

Нагадаємо, експерти проаналізували перші 7 днів слуги народу в кріслі глави держави.

Як повідомляв портал Знай.ua Зеленський відвідає Брюссель - це буде перша робоча поїздка президента за кордон.

Також Знай.uа писав, 27 травня Володимир Зеленський відвідав позиції бійців ВСУ у населених пунктах Станиця Луганська і Щасливе.