Президент України Володимир Зеленський на наступному тижні збирається відвідати Брюссель. Про це повідомляє "Європейська правда".

Відомо, що візит відбудеться 5 червня. Це буде перша робоча поїздка Зеленського за кордон.

Президент отримав запрошення від гендиректора Директорату Єврокомісії з питань сусідства і переговорів по розширенню ЄС Крістіана Даніельсона і виконавчого директора з питань Європи і Центральної Азії Європейської служби зовнішньої дії Томаса Майєр-Хартінга.

Також у Брюсселі Зеленський зустрінеться з головою Європейської ради Дональдом Туском і президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером. Крім того, глава України проведе зустріч з генеральним секретарем НАТО Йєнсом Столтенбергом у штаб-квартирі Альянсу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що 27 травня Володимир Зеленський відвідав позиції бійців ЗСУ у населених пунктах Станиця Луганська і Щасливе.

Як повідомляв портал Знай.uа, команда українського президента Володимира Зеленського запустила бета-версію проекту Lift.

Також портал Знай.uа писав, що актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков, більш відомий як Юзик, заявив про намір балотуватися у Верховну Раду.