Міхаель Саакашвілі, екс-губернатор Одеси, якому нещодавно повернули документи для повернення в Україну, записав емоційне відеозвернення до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Відео було опубліковано на сторінці Саакашвілі в Facebook.

Саакашвілі повідомив, що переглянув останні записи на сторінках Володимира Гройсмана у соціальних мережах і залишився незадоволений, так як прем'єр-міністр не пише про трагедії, які відбуваються в Україні.

"Поки ви пишете ці нісенітниці, в Закарпаття і частину Буковини затопило, там величезна кількість людей постраждалих, сотні мільйонів гривень прямого збитку і це все в результаті вашої екологічної політики, коли ви дозволили вирубати ліси і пошкодити екосистему. Що ви несете на своїх твіттерах і на ваших повідомленнях? Так от, моя порада і настійне прохання: негайно підніміть задню частину і негайно летіть в Закарпаття, негайно допомагайте людям! Досить знущатися над ними. Хоча б в кінці вашого безславного прем'єрства покажіть, що вам хоч трохи не все одно. Вперед з кабміну і їдьте туди. Па-па", - сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, Богуцька назвала 5 причин повернення Саакашвілі в українську політику.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа" Саакашвілі показав разючу різницю між Зеленським і Порошенка.

Також Знай.uа" писав, що Пальчевський назвав справжню причину повернення Саакашвілі.