Відомий блогер Антон Ходза прокоментував скандальний з'їзд партії Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова "Довіряй справам", напередодні якого було звалено пам'ятник маршалу Жукову так званими націоналістами.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Блогер доповнив визначення політолога Юрія Романенка щодо "ватного мера" Харкова та поділився думками із цього приводу на своїй сторінці у Іnstagram.

"Ви подивіться на Кернеса, який партизан. Як уміло ховався ці 5 років. І АП, і СБУ, і ГПУ, і МВС всі думали, що він справжній патріот і державник. А тут вилізло його гниле нутро. Показав своє справжнє обличчя. Пригрів змію на грудях. Ватником виявився," - написав Хондза.

"Несподівано. Хто б міг подумати? Ось так і розчаровуєшся в людях", "А ПАПА добра людина, повірив", "Та не може такого бути! Чи можна перевірити чи не сталася якась помилка і це наклеп на такого чесного та патріотичного громадянина, людини з позивним "Гепард" що одна обороняла північні рубежі Слобожанщини і зловила підступну москальську кулю у найнижчий відділ спини?", "Яка прикра несподіванка", - іронізують українці у відповідь на публікацію блогера.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес вибудував справжню імперію регіонального масштабу, яка дозволяє йому бути непотоплюваним українським політиком.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

До такого висновку прийшов відомий політолог Юрій Романенко, який опублікував новый відеоролик на своєму YouTube-каналі.

У Харкові відбувся черговий з'їзд партії Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова "Довіряй справах". Романенко вважає, що той факт, що Кернес через п'ять з гаком років після Революції гідності спокійно себе почуває, цілком симптоматичний. І те, що в день з'їзду партії відбувалося в місті, теж є буденністю для Харкова.

Як повідомляв "Знай.ua", міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, в декларації у Кернеса записано не все, чим він володіє.

Також "Знай.ua" писав, що спільну партію для участі у парламентських виборах домовилися створити міські голови Харкова і Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов. Припускають, що фінальні переговори відбулися кілька днів тому. Швидше за все мова йде про формування умовної "партії мерів" з прицілом на електорат південного сходу. Завдання - участь у парламентських виборах. Передбачається, що виборчий список очолить Кернес.