У мережі показали відео, на якому депутат Києво-Святошинської райради від БПП Олександр Паламарчук на широку ногу відпочиває в елітному пляжному клубі «Ібіца» в Одесі.

На відео показано, як Паламарчук п'є коктейлі з компанією і демонстративно розкидається грошима.

Паламарчук неодноразово потрапляла у скандали через підозріло розкішне майне і захмарну готівку, враховуючи те, що він є депутатом райради.

Наприклад, у 2017 році він накинувся на школяра, який поцікавився його доходами. Підліток написав пост з питанням, звідки у депутата гроші на дорогий відпочинок на Мальдівах, в Таїланді, на Кіпрі та в Грузії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Він зміг жити по новому! Як вам депутат від БПП Олександр Паламарчук? Той самий, який лупцював школяра за те, що той цікавився джерелами його доходу. Та за три роки депутатства, справи наладилися. І от офіційний дохід районного депутата – 3 мільйони. З нуля на рік до трьох мільйонів на рік До речі: тепер ось це жлобство більше не ганьба партії Блок Петра Порошенка. Віднині - це ганьба партії Європейська солідарність. Не переплутайте", - написав у своєму Facebook глава «Всеукраїнське молодіжне об’єднання «Молоді Патріоти» Іван Лазорко.

👏Він зміг жити по новому!👏 Як вам депутат від БПП Олександр Паламарчук? Той самий, який лупцював школяра за те, що той цікавився джерелами його доходу. Та за три роки депутатства, справи наладилися. І от офіційний дохід районного депутата – 3 мільйони З нуля на рік до трьох мільйонів на рік До речі: тепер ось це жлобство більше не ганьба партії Блок Петра Порошенка. Віднині - це ганьба партії Європейська солідарність. Не переплутайте

Geplaatst door Іван Лазорко op Maandag 3 juni 2019

Напомним, Порошенко отметился отвратительным поступком перед выборами, подробности.

Как сообщал Знай.ua, вернется ли Саакашвили в украинскую политику: у Зеленского все объяснили.

Знай.ua писал, правая рука Зеленского призналась, что работала "агентом Кремля".