З'явилася інформація, що телеканал "Прямий", купив квартиру родині загиблого під час обвалу на шахті у Львівській області гірника Михайла Павлика.

Про це стало відомо завдяки повідомленням самого телеканалу, пише портал "Політека".

Так, канал купив сім'ї квартиру, яку вона орендувала. Житло знаходиться в місті Червоноград на вулиці Сокальській, 28. Її площа становить 72 м².

Журналіст В'ячеслав Чечило, на своїй сторінці в Facebook прокоментував цю подію. На думку журналіста — це найогидніший вид піару, який міг використовувати Петро Порошенко, заради голосів виборців на парламентських виборах:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Телеканал Порошенко "Прямий" купив квартиру сім'ї загиблого гірника. Того самого Порошенка, при якому буйним цвітом цвіли схеми і корупція у вугільній галузі і політика якого, де-факто, і призвела до трагедії. І якому зараз кров з носа потрібні голоси жителів Львівської області. Найогидніший вид піару – на крові", — написав Чечило.

Нагадаємо, Дмитро Андрієвський: скандальні схеми нардепа-рішали.

Як повідомляв Знай.uа чи повернеться Саакашвілі в українську політику: у Зеленського все пояснили.

Знай.uа писав, права рука Зеленського зізналася, що працювала "агентом Кремля".