Відомий журналіст Олександр Дубинський розповів, кого насправді взяв у команду Святослав Вакарчук. Він нагадав у своєму Telegram-каналі, що музикант обіцяв запросити в партію "Голос" лише чесних.

"Зараз на цей статус претендує екс-заступник міністра охорони здоров'я Лісневська Наталія Олександрівна (в період з 2014-2015). В-часи головування в міністерстві Мусія очолювала юридичний департамент, відповідальний за погодження тендерних процедур та укладання закупівельних договорів. Процес закупівлі ліків у 2014 році був зірваний", - заявив Дубинський.

Також він зазначив, що її чоловік Роман Богачов за часів Януковича був заступником міністра того ж министерства охорони здоров'я і паралельно очолював тендерний комітет міністерства.

"Найскандальніше, що сталося з його безпосередньою участю це закупівля в 2013 році 1412 машин швидкої допомоги на мільярд гривень. Основним одержувачем тоді стала НВО «Практика» (1 159 машин марки Peugeot Boxer за 767 млн грн.). Пізніше з'ясується, що компанія закупила їх у французів по 205 тис. грн, а продали державі вже 290 тис. грн. (не включаючи обладнання). Намутили 100 лямів. Відмінний кадр. Треба брати", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Дубинський попередив Зеленського про реальну небезпеку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубинський піймав Смолія на валютних схемах в НБУ.

Також портал Знай.uа писав,що Дубинський нагадав українцям біографію Алли Шульги.