Президент Володимир Зеленський приїжджає на роботу до 8 ранку, а виїжджає з Адміністрації президента пізніше за всіх - після 22:00. Про це повідомляє заступник глави АП Сергій Трофімов, передає "Українська правда".

"О 8:30 ми всі на роботі, щоб о 9:00 могли повноцінно працювати. Президент приїжджає раніше, він ще до спортзалу заходить. У нього набагато більш жорсткий графік, ніж у всіх нас. Перші дні ми засиджувалися до 1-2 ночі. Зараз закінчуємо десь о 22:00", - розповів він.

Крім того, Трофімов стверджує, що Зеленський щодня проводить наради.

"Ми говоримо там про всі питання, їх просто мільйон. Ми обговорювали розпуск Ради, закупівлі ЦВК, є питання по головам ОДА і пішло-поїхало, якісь кадрові питання. Завдань дуже багато", - заявив Трофімов.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

За словами заступника АП, Зеленський "дуже відповідальна людина", яка "ніколи не підводила і дуже дорожить довірою".

Нагадаємо, Зеленський вибрав спікером Юлію Мендель.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського відреагували на знесення пам'ятника Жукову в Харкові.

Також Знай.uа писав, у Зеленському показали, як виживають українці на жебрацьку пенсії.