У Кремлі вважають, що екс-президент України Леонід Кучма, який був знову призначений представником України в Тристоронній контактній групі, "авторитетний діяч", але для врегулювання на Донбасі важлива позиція глави держави Володимира Зеленського.

Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає Уніан.

"Сам по собі Кучма, звичайно, дуже авторитетний, досвідчений діяч, розбирається в цій проблематиці. Але тут важлива принципова позиція глави держави", - зазначив Пєсков, відповідаючи на питання, як повернення Кучми в Тристоронню контактну групу вплине на мирне врегулювання конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, Кучма заявив, що раніше "працював в якості весільного генерала", а тепер "буде приймати рішення", оскільки сьогодні з'явилася можливість працювати на благо країни.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Пінчук відвідував АП разом з Леонідом Кучмою для консультацій з приводу його призначення представником у Тристоронній контактній групі від України.

Також портал Знай.uа писав, що Кучму призначили представником у тристоронній контактній групі на переговорах у Мінську по врегулюванню ситуації на Донбасі.