Президент України Володимир Зеленський заявив, що його не цікавлять ігри колишніх власників "Приватбанку" в судах, запевнивши, що буде захищати тільки громадян України. Про це він заявив під час зустрічі з віце-президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом в Брюсселі, повідомляє прес-служба президента.

"Що стосується "Приватбанку", я буду захищати тільки державу, тільки громадян. Мене ці ігри колишніх власників у судах не цікавлять. Я не збираюся бути на їхньому боці", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Нагадаємо, після зустрічі в Брюсселі з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом президент України Володимир Зеленський, який заявив про незмінність курсу країни в ЄС і альянс, оголосив, що 5 червня на переговорах у Мінську мова буде йти про обмін полоненими і припинення вогню на Донбасі.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського будуть водити дітей.

Також Знай.uа писав, що Зеленський обрав спікером Юлію Мендель.