Президент України Володимир Зеленський та глава РФ Володимир Путін мають усі шанси зустрітися в Мінську 21 червня.

Про це повідомляє Знай.ua.

Журналісти відзначають, що Тelegram-канал НЕЗЫГАРЬ, який вважається найближеним до російських спецслужб, підкреслив, що Зеленський та Путін мають усі шанси "обмінятися рукостисканням" під час Європейських ігор-2019 у білоруському Мінську.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Повідомляється, що на стадіоні "Динамо" в Мінську буде присутнє усе вище російське керівництво. Окрім того, запрошення уже надістані усім лідерам країн Європи, а також - України.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

"Перед початком церемонії відбудеться засідання вищої державної ради Білорусії", - йдеться у повідомленні.

Варто додати, що офіційного підтверження участі у заході від Володимира Путіна та Володимира Зеленського поки що не надходило.

Нагадаємо, названо дату зустрічі президента України Володимира Зеленського і глави держави-окупанта Володимира Путіна.

Володимир Зеленський та Володимир Путін

Про це повідомив голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, передає "Сьогодні".

Експерт підкреслив, що тет-а-тет між лідерами двоїх воюючих держав відбудеться не раніше серпня цього року.

За його словами, те, що такі переговори не відбудуться в рамках урочистостей, приурочених операції "Оверлорд", – тактичний хід і для української, і для російської сторін.

"Запит на переговори є. І є необхідність. Я думаю, є велике бажання у Зеленського включитися в переговори. У Путіна є не стільки бажання відновити переговори, скільки інтерес до Зеленського. Є потреба у Франції, Німеччині, США. Але те, що зараз відбулося, – тактика. І наш президент не зовсім готовий до активних переговорів. І Путін зараз веде таку тактичну гру – він просто не форсує переговори", – говорить Фесенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський почав своєрідні "дебати" з лідером країни-агресора, своїм тезкою Володимиром Путіним. І в цій полеміці відверто виграє український Володимир.

Також Знай.ua писав, радники Володимира Зеленського зустрілися з послами Євросоюзу.