5 червня Володимир Гройсман прокоментував підвищення цін на газ і назвав "Нафтогаз Україна" "ненаситним монополістом". Про це він повідомив в ході засідання Кабінету міністрів. Він вважає, що компанія затвердила на червень ціни, що є вище ринкових:

"Це ж вони планують зробити на липень. Це неприпустимо, я підкреслюю. Тому,ми розробили ще один нормативний документ, який не дасть можливості "Нафтогазу" зловживати своїм монопольним становищем, а вони монополісти, хотів ще одне слово додати – ненаситні. Я наголошую, що ми повинні привести їх до тями"- заявив глава уряду.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Але, на такі його палкі промови моментально відгукнулися українці, які спіймали Гройсмана брехні. Серед них опинився і відомий журналіст Олександр Дубинський, якій на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив всю правду.

"Я більшого брехла в житті не бачив! Тарифи на газ для населення регулюються постановою Каб-Мі-Ну. Тобто, Гройсманом. Брати на озброєння техніку Порошенка, який брехав про все, в надії, що всі - л*хи, - не кращий варіант. Хоча, у в'язниці люди не такі освічені. Може, повірять." - емоційно написав Дубинський.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Я большего брехла в жизни не видел! Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що НАК "Нафтогаз України" безпідставно...

Geplaatst door Олександр Дубінський op Woensdag 5 juni 2019

У кометарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"Чому газ взагалі повинен дорожчати, якщо він дешевшає в усьому світі на всіх біржах?", "Хоче, падлюка, заповзти в Раду!", "Бл*ть, винести с*ку стусанами", "Старе брехло працює в команді нового брехла", "От тв*рюка", "Втече, як і Яценюк".

Нагадаємо, у Зеленського назвали дату, коли знизяться тарифи на комуналку.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії безробітним, боржникам і орендарям.

Також Знай.ua писав про те, що пенсію підвищать двічі: хто і скільки отримає в цьому році.