Соратниця та екс-представниця президента у Верховній Раді Ірина Луценко "оновила" обличчя. Так, на її останній фото помітні сліди радикальних косметичних процедур. Український журналіст Євген Куксін іронічно висміяв оновлену Ірину Луценко.

Відповідний допис він розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Він пригадав нещодавню заяву Петра Порошенка, який говорив про нові обличчя в його політичній партії, які можуть змінити ситуацію в Україні.Тепер Ірина Луценко і Ніна Южаніна, які відвідали з’їзд Європейської Солідарності, здивували явно помолоділими обличчями, відзначає журналіст.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

"Я так розумію, що слова Порошенко про нові обличчя в Європейській Солідарності (то ж, що БПП) його кума Ірина Луценко і бухгалтер Ніна Южаніна зрозуміли буквально і прийшли на з’їзд з новими підтяжками на обличчі", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Я так розумію, що слова Порошенка про нові обличчя в Європейській Солідарності (те, що БПП) його кума Ірина Луценко та...

Geplaatst door Yevhen Kuksin op Maandag 3 juni 2019

Зазначимо, що екс-президент України Петро Порошенко очолив партію "Європейська солідарність" (до перейменування – Блок Петра Порошенка "Солідарність"). Її очолив сам Порошенко. Партія змінила назву 24 травня. Окрім цього вона пройде повний ребрендинг.

Нагадаємо, друзі Порошенка допомогли Малиновському зникнути: ЗМІ розсекретили скандальну правду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Зеленський взявся за Ахметова: Данилюк пояснив, що чекає на схему "Роттердам+".

Також Знай.ua писав про те, що "Петя засумував": в метро Харкова помітили двійника Порошенка.