Міхеїл Саакашвілі, екс-губернатор Одеси і екс-президент Грузії , якому нещодавно повернули документи для повернення в Україну, попросив українців про допомогу. Він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відеозвернення, в якому згадав і "руку допомоги" від Кличка.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

"Наша партія "Рух нових сил" має проблеми з реєстрацією. штучно викликані Міністерством юстиції, де заправляє представник колишньої банди, Петренко. Я звернувся до різних політичних сил допомогти нам і відгукнулося кілька партій. Зокрема, вчора мер Києва Віталій Кличко запропонував мені очолити партію" - повідомляє Саакашвілі.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Далі він говорить про те, що Кличко його давній друг і дуже гідна людина. Саакашвілі згадав, як Порошенко намагався натиснути на Кличка, щоб той пішов проти нього під час протестів, щоб робив заяви. Коли Міхеїла позбавили громадянства і викинули з країни, Кличко єдиний висловив свою позицію.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також він переконаний, що в 2014 році саме Кличко був би найкращим президентом, але тоді він не пішов, а пішов у мері Києва і робить для міста багато. Грузин також зазначив, що йому подобається і новий міст Кличка, хоча багато хто на нього і наговорює.

"Якщо йти в "Удар", то партію потрібно змінювати. Там багато людей Порошенка. Від них треба позбавлятися. Там також є люди, які пов'язані з корупцією. Потрібно домагатися, щоб вони потрапили в в'зницю. Це принципова умова." - говорить Саакашвілі.

Нам потрібно негайно вирішити, що робити далі!

У відповідь на моє вчорашнє звернення до партій Віталій Кличко простягнув нам руку допомоги і зробив гідну пропозицію. Але я все буду робити виключно відкрито, і тільки дізнавшись вашу думку. Нам потрібно або йти з Ударом за умови повного реформування, або прийняти рішення «не йти», ризикуючи залишитися поза виборами. Давайте оперативно вирішувати! — В ответ на мое вчерашнее обращение к партиям Виталий Кличко протянул нам руку помощи и сделал достойное предложение. Но я все буду делать исключительно открыто, и только узнав ваше мнение. Нам нужно или идти с Ударом при условии полного реформирования, или принять решение «не идти», рискуя остаться вне выборов. Давайте оперативно решать! https://youtu.be/oK1U0OeGwzE

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Woensdag 5 juni 2019

Проте, у коментарях не все так привітно налаштовані, як Міхеїл:

"Михайло! Брати Клички, при моїй глибокій до них повазі, як до спортсменів, повністю знаходяться під егідою Порошенка!
Вам це треба? Ви все забули? Чи Ви хочете знову бігати по дахах?", "Не треба Вам Кличка! Він Вас потягне в низ!", "Ні в якому разі! Інакше буде те, що і з мостом. Кличко показав себе вже", "Я думав, фейк. Все одно, що Порошенко підтримати. Коротше, втопили ви себе, Михайло", "Краще залишитися без виборів, але не опускатися до рівня Кличка. Чи Вам невідомо, що Кличко - це той же Порошенко"

Нагадаємо, Богуцька назвала 5 причин повернення Саакашвілі в українську політику.

Як повідомляв "Знай.uа" Саакашвілі показав разючу різницю між Зеленським і Порошенко.

Також Знай.uа" писав, що Пальчевський назвав справжню причину повернення Саакашвілі.