Олена Зеленська тільки нещодавно стала першою леді України, вже встигла продемонструвати бездоганний смак і вміння себе подати.

Для першого офіційного візиту в Брюссель, куди вона вирушила супроводжувати свого чоловіка, Олена вибрала стильний комплект бежевого відтінку. Кюлоти зі стрілками і жакет вільного крою вона доповнила закритою білою футболкою і білими кедами. В руках у першої леді красувалася коричнева сумка прямокутної форми.

На своїй Instagram-сторінці вона поділилася стильними кадрами і написала: "Брюссель. Перший закордонний візит. Сьогодні мала можливість насолодитися чарівним містом і стежила за ходом офіційних зустрічей Володимира. Хочу подякувати за гостинність дружині Глави Місії України при НАТО Інні Пристайко і дружині Посла України в Бельгії Тамарі Точицькій".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Підписники, яких на сторінці Олени вже понад 600 тисяч, залишили масу приємних коментарів:

"Як же приємно дивитися на таку першу леді", "Виглядаєте просто приголомшливо", "Дуже красивий наряд у вас. А це нічого, що дружина президента в кросівках, або ви не була присутня на офіційному візиті?", "Така елегантна!!", -пишуть українці.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського будуть водити дітей.

Також Знай.uа писав, що Зеленський обрав спікером Юлію Мендель.