На особистій сторінці в Instagram першої леді України Олени Зеленської з'явилися нові фотографії, де дружина президента позує у неймовірно стильному образі. Про це передає Clutch.

На першому знімку Олена стоїть на вулиці Брюсселя з телефоном у руках. Наша красуня у бежевому костюмі, який складається з ультрамодних широких укорочених штанів і найтрендовішому жакеті з накладними кишенями, завершили стильний образ першої леді білосніжні кросівки, легка укладка і сонцезахисні окуляри.

"рюссель. Перший закордонний візит. Сьогодні мала можливість насолодитися чарівним містом та слідкувала за перебігом офіційних зустрічей Володимира. Хочу подякувати за гостинність дружині Глави Місії України при НАТО Інні Пристайко та дружині Посла України в Бельгії Тамарі Точицькій" — підписала знімок чоловіка Зеленського.

На другому фото Олена з дружиною Глави Місії України при НАТО Інною Пристайко і з дружиною Посла України в Бельгії Тамарою Точицькою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як тільки знімок з'явився у Мережі підписники почали його коментувати. Багато хто захоплювався новим образом першої леді і обсипав її заслуженими компліментами.

"Виглядаєте просто приголомшливо", "Як же приємно дивитися на таку першу леді", "Найкраща перша леді!!!", "Найкрасивіша перша леді України", "Саме такою має бути сучасна перша леді: стильною та водночас елегантною", "Офігенно!💚привіт з Донецька!", "😍 Красуня", "Гарний look", "Які знімки 😍 Олена, ви чудові", "Яка елегантна та вішукана жінка 😍 Найчарівніша перша леді💚 🇺🇦", — писали фоловерів.

Нагадаємо, значення імені і характер Олени Зеленської.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський "покарав" дружину на очах у тисяч українців.

Також Знай.uа писав, перша леді показала Зеленського таким, яким його не бачив ніхто.