Красуня-дружина президента України Володимира Зеленського, Олена Зеленська, після інавгурації відкрила сторінку Instagtam і тепер частенько ділиться новими фото. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів зі свого першого офіційного закордонного візиту в Брюссель, Бельгія. Так, перша леді відвідала бійців в шпиталі імені Королеви Астрід, де зараз проходять реабілітацію українські військові. Варто відзначити, що Олена змінила костюм пісочного кольору та білі кросівки на елегантні сині штани, ніжно-голубу блузу і туфлі-човники тілесного кольору.

"Сьогодні в рамках офіційного візиту відвідала військовий шпиталь ім. Королеви Астрід, де проходять реабілітацію українські військові - майор Дмитро Кучер, молодший сержант Євгеній Пасічник та старший солдат Антон Матвєйчук.
Наші хлопці-справжні молодці! Бельгійські медики дуже хвалять їх за витримку і жагу до перемоги:)
Дякуємо бельгійським фахівцям і особисто директору шпиталю полковнику Воутеру Ветсу (Wouter Weuts) за турботу та ставлення до українських військових.", - поділилася емоціями Зеленська. Фолловери залишилися в захваті: "Перша леді ,красуня ,молодець.❤️", "У всьому прямуєте за Володимиром, допомагаєте йому та людям навколо😻 Оленка, ви найкраща!", "Ідеальна перша леді, за яку не соромно 😊. Так тримати 👍", "Неймовірно красива перша леді😍", "Ви неймовірна людина, це читається по очах! Мені особисто дуже хотілося б Вас наслідувати♥️".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Також Знай.uа" писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.