Колишній заступник глави Адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що прес-секретаря екс-президента Петра Порошенка Святослава Цеголка викликали 7 червня на допит у Державне бюро розслідувань.

Про це Портнов повідомив у своєму каналі, реагуючи на звинувачення Цеголком президента Володимира Зеленського у плагіаті промови Порошенка.

"На завтра Цеголко викликаний повісткою на допит в ДБР за фактом крадіжки стільців, шпалер, прапорів і комп’ютерів із ситуативної кімнати РНБО", - написав Портнов.

Він додав, що "їх пора масово затримувати і саджати у в’язниці, а то у них стало багато вільного часу порівнювати тексти виступів".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"У мене б вони вже по два тижні в карцері сиділи і порівнювали б з адвокатами тексти свого останнього слова", - підсумував Портнов.

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко прокоментував пропозицію другого президента та представника контактної групи у Мінську від України Леоніда Кучми щодо зняття економічної блокади з території окупованого Донбасу.

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо про арешт майна одного з найближчих соратників Порошенка - екс-заступника Голови СБУ Віктора Кононенко.
Також Знай.ua писав, що українці підказали Зеленському, що потрібно змінити у першу чергу.