Майже 90% українців очікують докорінних змін в країні і покладають цю надію на новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Про це йдеться у результатах опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".

Так, за даними соціологів, 34% опитаних впевнені, що Україна рухається у правильному напрямку, 37% – протилежної думки, ще 29% – не визначилися. Соціологи підкреслили, що динаміка зміни настроїв населення у позитивний бік і далі продовжується, та зауважили, що оптимістичніші погляди на стан справ у країні мають респонденти, які мешкають у Центрі та на Півдні, наймолодші опитані, а також прихильники партії Володимира Зеленського "Слуга народу".

Результати дослідження свідчать про те, що абсолютна більшість населення (88%) очікує радикальних змін в країні та лише 4% виступають за стабілізацію ситуації, щоб не було гірше, а 5% – за повернення у минуле. Зазначається, що запит на зміни притаманний абсолютній більшості представників усіх вікових, регіональних та електоральних груп.

Нагадаємо, партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу" отримає місця у Раді на дострокових парламентських виборах, подолавши 5% бар'єр.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Володимир Зеленський

Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг" і Українським інститутом соціальних досліджень ім.А.Яременко.

Зазначається, що якби вибори до Ради проходили в найближчу неділю, то партію президента "Слуга народу" підтримали б 30,8% опитаних.

Верховна Рада
Верховна Рада

Варто додати, що цьогорічні вибори до парламенту будуть достроковими - політичні сили позмагаються за крісла народних обранців уже 31 липня.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський назвав точну дату розпуску Верховної Ради.

Також Знай. ua писав, що команда Зеленського розвіяла всі скандальні міфи цього тижня.