Артист студії Квартал 95 і один з близьких друзів новообраного президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий розповів про слабкі сторони слуги народу.

Про це Кошовий розповів під час бліц-інтерв'ю для YouTube-каналу журналістки Олесі Бацман.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген зізнався, що вважає сильною стороною президента відкритість, чесність, правдивість і відданість. При цьому розповів він і про слабкі сторони. На його думку, це те, що Зеленський "читає коментарі в Facebook".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

В інтерв'ю Кошовий розповів трохи про себе. Він зазначив, що йому не вистачає для щастя того, щоб багато не говорили неправду і всі були відкритими.

Щодо страхів актор зазначив, що нікого не боїться, але при цьому у нього є страх втрачати близьких. І навіть дав невелике напуття глядачам каналу.

"Нікого не бійтеся, ідіть вперед, допомагайте робити красиву країну", - резюмував Кошовий.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський на зустрічі з американським сенатором-республіканцем Робертом Портманом розповів про потреби української армії в нових системах озброєнь.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський звернувся до США з головним питанням.

Також Знай. ua писав, що Зеленський терміново підняв у небо літак заради порятунку дітей.