Українцям нагадали "крилатий вислів" лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко, яким вона відзначилася десять років тому, але він продовжує користуватися популярністю до цього часу.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти нагадують, як 7 червня 2009 року в ході звернення Юлії Тимошенко до народу в кадр потрапив фрагмент запису, обрізаний при монтажі.

На ньому перед початком запису звернення Юлія Тимошенко звертається до режисера і скаржиться на те, що перед нею зник текст на суфлері.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак інтонація і слова, якими була висловлена ця фраза, передають весь драматизм несподіваної розв'язки "коаліційної серіалу": "Все пропало!", - заявила політик.

Нагадаємо, лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступила з пропозицією новообраному президенту Володимиру Зеленському створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів колишньої влади.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це стало ясно з повідомлення прес-служби "Батьківщини"

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Люди чекають як і змін в країні, так і відповідальності Порошенко і його оточення і всіх, хто руйнував країну всі 5 років. Я раджу новообраному президенту створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів старої влади і зробити її "наддержавним" органом", - каже Тимошенко.

Політик підкреслює, що команда "Батьківщини" готова до конструктивної співпраці в рамках створення такої комісії.

Крім того, Тимошенко розповіла, що влада в останні дні роботи масово обдаровує "любих друзів" нагородами, посадами, грошима.

"Генеральний прокурор заявив, що він готовий співпрацювати з новою владою. Нинішній і старий прем'єр-міністри заявили, що вони готові співпрацювати з новою владою. Таке враження, що скоро і Порошенко скаже, що готовий співпрацювати, тільки ще трохи треба йому попрацювати на цій посаді", - зазначає Тимошенко.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Тимошенко закрила рот Ірині Геращенко.

Також "Знай.ua" писав про те, що Тимошенко вимагає відставки Реви