Мер Києва лідер партії "УДАР" дав коментар відносно інформації про відмову Михайла Саакашвілі, який раніше відмовився стати головою його партії. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Саакашвілі пояснив, що не змінює своїх політичних планів.

"Читаю новини в ФБ на наш союз з Саакашвілі. Без емоцій: Я свій жест зробив. Щиро і в продовження дружби та історії відносин", - пояснив він.

Кличко зазначив, що він у складній ситуації запропонував підставити плече і це незважаючи на те, що багато прихильників неоднозначно сприйняли цю ідею.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так, коментарі в ФБ - різні, але, вибачте, не вони і раніше визначали моє ставлення до людей і мої дії щодо них. Є слова, а є вчинки. Я, політично, планів не міняю", - написав Кличко.

Раніше стало відомо, що екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі відмовився від пропозиції мера Києва Віталія Кличка очолити партію УДАР.

Про це заявила у своєму Telegram-каналі журналістка Соня Кошкіна з посиланням на слова самого грузинського політика.

Вона запитала у Саакашвілі, він піде на вибори з "УДАРом".

Нагадаємо, Кличко створює вибухонебезпечну ситуацію.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко отримав відмову від Саакашвілі.

Також Знай. ua писав, що Саакашвілі відмовився очолити партію Кличка "Удар".