За допомогою астрології про людину можна дізнатися багато цікавого - скласти її психологічний портрет, зрозуміти ті чи інші її вчинки і навіть передбачити майбутні дії.

Знай.uа” поспілкувався з відомим українським астропсихологом Марією Воліною про стрімкий успіх Володимира Зеленського та про його особистісні якості. Знаючи його дату народження, 25 січня 1978 року, можна зрозуміти, яка він людина і як йому вдалося стати президентом України.

Астропсихолог Марія Воліна

Марія, Володимир Зеленський за знаком зодіаку Водолій. Які це люди?

Водолії - це люди, в яких завжди є внутрішній конфлікт. З одного боку водолій прагне бути в системі, слідувати правилам, нормам, законам, порядку - багато водоліїв дійсно стають лідерами, бо вони добре відчувають системність, а з іншого боку - це прагнення порушити систему, це бунт проти системи, це прагнення бути оригінальним, бути ексцентричним, винайти щось нове. Водолії - це великі винахідники. Вони не задовольняються тим, що існує. Вони прагнуть винайти нове, вони прагнуть створити щось, чого ще не було.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

І можу сказати, що для водоліїв властиві перепади енергії. Потрібна досить велика робота над собою, щоб енергетичний рівень водолія був стабільний. Найчастіше це люди - я кажу зараз конкретно не за Володимира Зеленського, а в цілому - швидше успішні, які відчувають тренди. Водолії - класні трендсеттери. Вони дуже добре відчувають, що зараз актуально для суспільства. Вони добре працюють з медіа. А в разі Володимира Зеленського - добре працюють з телебаченням. ЗМІ та сучасні технології - це те, що добре водолії відчувають і можуть цим керувати.

Володимир Зеленський

Чи всі Водолії - лідери по натурі?

Ви знаєте, серед водоліїв зустрічаються як шизофреніки, так і абсолютно геніальні люди. Зустрічаються як білі ворони, які не від світу цього, які незрозумілі оточуючим, фріки, так і зустрічаються люди, які бачать свою мрію, і ця мрія часто виходить за межі їхнього життя. Це люди, які прагнуть увійти в історію. Таких водоліїв, чиї амбіції ще підкріплені реальними діями, насправді не так і багато. Але Володимир Зеленський - це людина, яка з ранніх років відчувала свої сильні сторони, з ранніх років його веде щаслива зірка. Ще на самому початку його кар'єри, коли він і близько не замислювався про політику і не заявляв про це, він завжди говорив, що обов'язково стане успішним, що він стане відомим, він увійде в історію. Ось цей момент і підтверджує таку якість водоліїв як уміння передбачати майбутнє.

Володимир Зеленський

Я не можу сказати, що всі водолії проникливі, але їм спалахами доступний дар передбачення. Цей дар передбачення приходить у вигляді осяяння. Водолій - це знак, який добре відчуває майбутнє. Недарма символ Водолія - ​​Уран. Це планета, яка зображується як кулька з антенами. І ці антени немов вловлюють тренди, вловлюють майбутнє, куди прямувати. Тому по натурі вони добре відчувають, куди дме вітер, вони відчувають своє призначення - це теж дуже важливо.

Як за допомогою астрології можна оцінити стрімкий успіх Володимира Зеленського?

Я можу сказати, що цей успіх не можна назвати стрімким з точки зору астрології - він абсолютно продуманий. По-перше, ми бачимо лідерські якості. Місяць Володимира знаходиться у Леві - це люди, які вміють, і люблять, і знають, як командувати. По-друге, ми бачимо прагнення бути рішучим і послідовним у своїх вчинках. Тому, що стосується і Кварталу 95, і президентства, тут працюють дві речі - це абсолютно спланована дія. Не можна сказати, що цей успіх взявся нізвідки. Це продумана дія - це раз, а по-друге - вміння відчувати тренди. Успіх не на порожньому місці, а закономірний. Я зараз говорю як політично незаангажована людина, як астролог, як людина, яка вміє читати небесні знамення.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Марія Воліна назвала важливу деталь в психотипі Володимира Зеленського.

Як повідомляв “Знай.uа”, сенат США підтримав ідеї Володимира Зеленського.

Також “Знай.uа” писав, що Олена Зеленська відвідала українських героїв у Брюсселі.