Президент Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому розкритикував Верховну Раду і ще раз підкреслив, що вчинив правильно розпустивши цей парламент.

«Спасибі, що своєю "плідною" працею доводите всій країні: рішення про розпуск Ради було правильним. Спасибі, що перед парламентськими виборами не обманюєте людей, не намагаєтеся сподобатися виборцям, а залишаєтеся собою - продовжуєте прогулювати і «кнопкодавити», - завив Гарант.

З Зеленським складно не погодитися, так як останні два тижні робота народних депутатів запам'яталася лише тим, що вони провалили всі законодавчі ініціативи президента.

Родичі Порошенка

Звинувачення голови держави в тому, що нардепи прогулюють роботу, також відповідають дійсності. Нерідко Парубію доводилося по кілька разів переголосовувати деякі законопроекти, щоб знайшлася потрібна кількості голосів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому в більшості своїй порядок денний формували саме лідери «Народного фронту» і БПП Максим Бурбак і Артур Герасимов, радячись разом зі спікером Андрієм Парубієм.

Тому не дивно, що жодна ініціатива від Зеленського не знайшла підтримку серед парламентаріїв. Колишня влада намагається таким чином «насолити» новообраному президенту.

Також цей тиждень подарував кілька цікавих моментів під куполом, які можна пов'язати з п'ятим президентом Петром Порошенком. Спочатку його син Олексій прийшов на засідання не голеним, хоча зазвичай він стежить за своєю зовнішністю.

А потім кума Порошенка Оксана Білозір з'явилася на роботі в кольорах Зеленського - в зеленій сукні.

Парламентська полуничка

До речі, крім прийняття законів, народні депутати встигають ще й побалувати себе улюблених. Наприклад, член «Самопомочі» Вікторія Войціцька із задоволенням пригощалися полуницею, поки парламент провалював законопроекти від Зеленського, присвячені звільненню голови МЗС, міністра оборони та керівника СБУ.

Цирк, який влаштували народні депутати, здивував навіть бувалого представника президента у Верховній Раді Руслана Степанчука, і він не полінувався це все записати на телефон.

Хочеться вірити, що більше ці нардепи, які гальмують зміни ініційовані президентом, не потраплять до парламенту. И 21 липня українці виберуть саме тих політиків, які будуть працювати на благо Батьківщини.

Нагадаємо, Українці назвали головних фаворитів на парламент

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.