Перейменована партія екс-президента "Європейська солідарність" оприлюднила списки кандидатів, які йдуть на дострокові парламентські вибори 2019. Так до політсили увійшли лідер партії Петро Порошенко, такод у трійці лідерів спікер Верховної Ради Андрій Парубій та віце-спікер Ірина Геращенко.

Про це було оголошено на з’їзді партії у неділю, 9 червня.

Четвертим номером іде командир 95 окремої аеромобільної бригади Михайло Заброцький, п’ятим – "голос Майдану" у Львові Софія Федина, шостим – лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сьомий номер у списку кандилатів - командир медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінькевич, восьмий - колишній глава Львівської ОДА Олег Синютка.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Петро Порошенко

Дев’ятий номер - заступник голови Меджлісу Ахтем Чийгоз, та замикає десятку – віце-прем’єр Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Нагадаємо, Андрій Садовий оприлюднив списки кандидатів від партії Самопоміч, які йдуть на дострокові парламентські вибори 2019. Серед кандилатів у народні депутати крім політиків також багато активістів, волонтерів та бузнесменів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українці запропонували Ляшку створити партію з відомим блогером, який не потрапив до партії Порошенка Мирославом Олешком.

Також портал Знай.ua писав, що Гройсман розповів, чому так рветься до Верховної Ради.