Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман йде на вибори до Верховної Ради з власною партією. Партія під назвою "Українська стратегія Гройсмана" вже провела з'їзд. Також Гройсман заявив, що "знає, що потрібно для успіху України".

Відповідний пост Гройсман опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми точно знаємо, що потрібно зробити, щоб Україна стала успішною. Наші дії проходять через наш розум і наше серце. Наша стратегія – принести в кожну родину мир, достаток, стабільність і впевненість у завтрашньому дні", йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українців обурив допис прем'єра і вони задалися питанням, чому ж до цього Гройсман та його команда не зробили нічого, щоб Україна процвітала.

"І де вони, ці мир, достаток та інше, якщо знаєте, як "керувати країною"? Ви ж обіцяли показати. Тримаєте в секреті? Йдіть вже геть", "Не сміши", "Ти вже зробив нас щасливими, дякуємо!", "С*ка, до сліз", "Те, що зараз робиться в Україні явно не схоже на добробут. Шабаш всієї нечисті", "Посадити тебе і таких, як ти! От тоді і розквітнемо", "Задля успіхів України повісити тебе потрібно, щоб іншим неповадно було обкрадати країну та її громадян",-написали обурені користувачі соцмережі в коментарях.

Нагадаємо, Гройсман поділився солодкими мріями про парламент: "Хрін тобі б*дло".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.