У неділю, 9 червня відбувся з'їзд партії "УДАР". На нього члени партії вирішили, що не висуватимуть своїх кандидатів у депутати за списком

Про таке рішення оголосив очільник партії Віталій Кличко. Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Натомість політсила представить кандидатів тільки в мажоритарних виборчих округах.

"Багато політичних сил ідуть на ці вибори. Важливо, щоб голоси за демократичні сили, які пропонуватимуть реальний план змін і перетворень, не були розпорошені. Аби не відбулося реваншу тих сил, проти яких ми боролися на Майдані. Тому на ці дострокові вибори від УДАРу підуть мажоритарники, які готові ефективно працювати на округах, звітувати перед людьми і втілювати запити своїх виборців", – повідомив Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кличко зазначив, що провів багато переговорів про об’єднання з різними демократичними силами. Проте "великого об’єднання так і не сталося". Так, наприклад, він пропонував об'єднатися з Міхеілом Саакашвілі. Однак той відмовився.

"УДАР кардинально оновлюватиме партію, подолає складні виклики, що постали в нинішній ситуації, та надалі втілюватиме ті програмні принципи, з якими завжди йшов до людей", – додав глава партії.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація, що нібито Віталій Кличко вирішив прилучитися до політичної партії "Сила і честь" екс-керівника Служби безпеки України Ігоря Смешка.

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог Юрій Романенко прокоментував анонсований проект градоначальника Віталія Кличка щодо будівництва велодоріжок.

Також Знай.ua писав, творці мосту Кличка визнали свої помилки.