У Зеленського розповіли, що депутатів каратимуть за голосування не своїми картками. Відповідний законопроект найближчий часом внесуть до Верховної Ради України.

Про це розповів представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Командою президента вже розробила законопроект про покарання депутатів за "кнопкодавство". Передбачається, що законопроект Зеленського дозволить внести зміни до Кримінального кодексу країни й передбачити покарання за неособисте голосування народних депутатів.

Він розповів, що президент збирається в найближчі дні внести зміни в Кримінальний кодекс країни, щоб депутатів можна було притягати до відповідальності за кнопкодавство у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У найближчі дні, я думаю, Президент внесе зміни до Кримінального кодексу, якими криміналізує питання неособистого голосування у ВР", - заявив Стефанчук.

Однак Стефанчук заявляє, що прийняття документа чинним складом Верховної Ради малоймовірно через дуже невелику кількість часу на його розгляд.

Нагадаємо, головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.