У соціальних мережах спливла інформація про те, що до списку партії Володимира Зеленського "Слуга народу" "вписався" соратник Віталія Кличка Михайло Радуцький.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідну інформацію у формі звернення до глави держави опублікували у спільності "Міністерство люстрації" у Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Володимире Олександровичу, Ви обіцяли, що у ваших списках будуть люди, не заплямовані корупційною діяльністю! Так дайте відповідь на питання, як так вийшло, що в списку партії виявився схемщик і корупціонер, партнер Кличка з питань дерибану столиці - Михайло Радуцький? Ми дуже сподіваємося, що це просто помилка і Ви виправите! Тому що банді Порошенка немає місця в новому парламенті України!!!", - йдеться у тексті звернення.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Обращение к президенту! Владимир Александрович, Вы обещали, что в ваших списках будут люди, которые не запятнанные...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Zondag 9 juni 2019

"Заходьте на сайт "Слуга народу". Разумков говорив, що списки іще не остаточні, якщо є інформація про ту чи іншу людину, лишайте її на сайті, вони перевірять", "Чому так всі прикипіли до списків Слуги народа, а за други партії щось забули", "А як вам списки Порошенка? Усе подобається", - пишуть українці під публікацією.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, у партії "Слуга народу" ще остаточно не визначилися з кандидатами, які балотуватимуться у Верховну Раду. Кінцеве рішення оприлюднять після проведення постпраймеріз. Претендентів аналізуватимуть до 8 липня. Таку заяву на брифінгу після з'їзду партії 9 червня заявив її голова Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.