Партія "Батьківщина" готова до вступу в коаліцію з партією "Слуга народу" у наступному парламенті.

Про це заявила лідерка партії Юлія Тимошенко на з‘їзді ВО " Батьківщина" у понеділок у Києві, пише УП.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наша команда налаштована йти у сильну коаліцію з новим президентом. Ми готові запропонувати сильний план дій. Ми хочемо втілити "Новий курс", - заявила Тимошенко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Тимошенко заявила, що коаліція матиме назву "Коаліція дій".

"І не просто створити якусь коаліцію, ми пропонуємо назвати її "коаліцією дій". У нас є не просто план, у нас є план дій вже на 100 днів", - додала вона.

За її словами, команда "Батьківщини" може об'єднатися у коаліцію з партією "Слуга народу" і іншими новими демократичними силами і вже за сто днів показати результат своєї роботи. Зокрема, серед пріоритетних завдань вона назвала зниження тарифів, налагодження економіки, ріст пенсій та інше.

"За сто днів ми подивимося, що у нас відбувалося з культурою, освітою, медициною. Ухвалимо закон про страхову медицину і припинимо те, що у нас називали медичною реформою", - сказала Тимошенко.

Політик додала, що вибори президента дали українцям "новий, красивий шанс", і саме тому, щоб він не був змарнований, "Батьківщина" і інші партії мають об'єднатися і вже за сто днів "повернути Україну з оренди людям".

Наживо. З’їзд партії «Батьківщина».

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Maandag 10 juni 2019

Нагадаємо, що Тимошенко відреагувала на українця Саакашвілі: "Кричуща несправедливість".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.