Українцям нагадали про скандальну ДТП 7-річної давності, у яку потрапив теперішній кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" Олег Тарасов.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Подробиці аварії повідомляв портал Сегодня від 24 червня 2012 року.

"Сьогодні вдень біля НСК "Олімпійський" 28-річний кіровоградський бізнесмен Олег Тарасов таранив патруль ДАІ. Як розповіли нам у міській даі, водій Toyota намагався заїхати в заборонену для проїзду зону. Він збив огородження дорожні знаки і зупинився перед воротами паркінгу", - йшлося у повідомленні 7-літньої давності.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

поліція
поліція

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після цього до авто підійшли два інспектори ДАІ, але тут ворота відкрилися, і водій, розігнавши машину... збив даішників, розповідали тоді у поліції.

"Одного відкинуло вбік, другого закинуло на капот. Поколесивши з інспектором на капоті по паркінгу, водій зупинився і намагався втекти. Його затримали. Один з інспекторів потрапив до лікарні, а водієм займеться прокуратура", - резюмували у повідомленні про скандальну пригоду.

Нагадаємо, відомий волонтер Роман Сініцин прокоментував імені партійців політичної сили президента Володимира Зеленського "Слуга народу".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський

"Дивлюсь 100-список Зе. Рандомно. Частину знаю, частину знаю і поважаю, проте більшість невідомих мені людей", - відзначає автор публікації.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Найбільше радій бачиті там David Braun. Насправді за нього мали "рубатись" штаби, і підозрюю, що так і було. Давид системний менеджер нової формації, self made у великому айті-бізнесі і думаю звідти ця історія про "державу в смартфоні". Ну і один з засновників великого Центру волонтерів "People's Project", який допоміг ЗСУ і іншим підрозділлам на сотні мільйонів гривень і продовжує допомагати", - пише Сініцин.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський поставив крапку в питанні про переговори з Росією.